Innesäljare / säljsupport alkoholdrycker – sommarvikarie v 25-31 samt extra vid behov

Är du universitetsstudent och letar efter ett spännande sommarjobb i rolig bransch, med möjlighet till extratimmar vid sidan av studierna?

TOMP Beer Wine & Spirits är en av Sveriges ledande importörer av alkoholhaltiga drycker och vi söker nu en innesäljare/ säljsupport till huvudkontoret i centrala Örebro.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag i en spännande bransch med mycket kundkontakt blandat med administrativa uppgifter inom försäljningsområdet. Tjänsten är heltid under sommarveckorna 25-31. Tjänsten inleds med en veckas introduktion under vecka 24.

Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Om rollen innesäljare / säljsupport
Som innesäljare/ säljsupport på TOMP kommer din huvuduppgift bli att ta emot order via telefon och mejl från våra restaurangkunder från hela Sverige. Du hantera beställningar och informera om nyheter. Du informerar om kampanjer samt hantera eventuella reklamationer, registrera nya kunder och fakturerar. Du jobbar tätt ihop med säljteamet som består av fyra utesäljare och är deras support gällande beställningar, frågor och administration. Du har även löpande kontakt med vårt lager i Eskilstuna. Vi söker dig som arbetar strukturerat och samtidigt trivs med ett varierat arbete med många bollar i luften. Kundbemötande, service, i kombination med ordning och reda är A och O.

Om TOMP
TOMP är idag en av Sveriges ledande privatägda importörer av alkoholhaltiga drycker. Företaget erbjuder ett brett sortiment av spritdrycker, cider, öl och viner. TOMPs största kund är Systembolaget. Företaget är även starka inom restaurangbranschen och levererar produkter till restauranger, pubar, barer, nattklubbar och hotell över hela landet och det är mot denna kanal Du kommer att arbeta. Den största framgångsfaktorn på TOMP beskrivs vara passionen för dryckerna företaget representerar. I dagsläget finns 14 medarbetare på huvudkontoret i centrala Örebro, Stockholm samt ute på fältet och nu söker TOMP dig som vill bli en del av ekonomiteamet.

Vi söker dig som

  • Älskar försäljning, är social och brinner för service. Du är lättpratad. Telefon och mejl blir ditt huvudsakliga verktyg när kunderna ringer och mejlar in order.
  • Har lätt för att skapa struktur i ditt arbete med god administrativ struktur. Order mm läggs i vårt affärssystem varför du måste ha god datavana.
  • Är flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Goda kunskaper i engelska är viktigt då många av våra kunder pratar engelska.
  • Har goda kunskaper i Microsoft Excel och Microsoft Outlook.
  • Gillar mat och dryck, då passionen för detta är grunden i TOMPs affärsidé.
  • Är minst 18 år fyllda.

Arbetstider och sysselsättningsgrad

Tjänsten är på heltid under sommarveckorna 25-31, med möjlighet till extratimmar under året. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 08.00-17.00.

Varaktighet
Sommarvikariat under veckorna 25-31 då ordinarie personal går på semester. Det kan även bli extratimmar vid behov i samband med arbetstoppar, när sjukdom uppstår etc.

Perfekt om du studerar och vill jobba extra.

Tjänsten kräver ca 1 veckas introduktion.

Så här ansöker du
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Sista ansökningsdag 2024-04-21 så tveka in att skicka in din ansökan!

Skicka in ansökan till fredrik.stenberg@tomp.se.

Tillträde
Enligt överenskommelse.