Jobba hos oss

Vill du jobba på ett av Sveriges mest framgångsrika dryckesbolag?
TOMP är det entreprenörsdrivna och ägarledda företaget som säljer och marknadsför en rad olika varumärken på den svenska marknaden inom segmenten öl, cider, vin och spritdrycker.

Framgångsfaktorerna för TOMP har alltid varit en stark passion för de drycker som vi representerar. En känsla och passion som också förmedlats till våra kunder och som idag genererar stabila affärer med Systembolaget och restauranger i Sverige. På TOMP försöker vi ständigt utveckla verksamheten genom att se möjligheter både inom produktutveckling, marknadsföring samt att fånga upp nya trender inom olika dryckeskategorier.


Lediga tjänster

Skicka in en spontanansökan.

Vad roligt att just du är intresserad av att jobba hos oss. Här listar vi alla våra lediga tjänster och hittar du ingen ledig tjänst som passar dig så är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.

Vi stämmer regelbundet av inkomna spontanansökningar med vårt behov och kontaktar självklart dig om en möjlighet till passande jobb uppstår. Vi har tyvärr inte möjlighet att lämna återkoppling på din spontanansökan innan behovet uppstår.

Skicka din spontanansökan med CV och ett personligt brev där du berättar vem du är till info@tomp.se.

Välkommen med din spontanansökan!