The Pine Ridge Brewery

The Pine Ridge Brewery har på ett imponerande sätt satt Falkenberg på den svenska ölkartan och belönades nyligen som Årets Svenska Bryggeri 2023 vid en prisutdelning i Malmö, arrangerad av Svenska Ölfrämjandet, Sveriges Oberoende Bryggerier och Great Swedish Beer Festival.

Tilldelningen av det prestigefyllda priset är ett tydligt erkännande av The Pine Ridge Brewery’s framstående bidrag inom den svenska hantverksölsscenen. Grundat av ett passionerat gäng ölentusiaster, har bryggeriet snabbt utvecklats till en kraft att räkna med.

Rötterna i Falkenberg

Med rötterna i Falkenberg är The Pine Ridge Brewery en stolt representant för den svenska ölkulturen. Bryggeriets historia och passion för ölbryggning går hand i hand, och de har skapat en unik identitet som går bortom bara öltillverkning.

Numera beläget på Södergatan i Falkenberg strävar The Pine Ridge Brewery efter att ständigt överträffa förväntningarna. Bryggeriet har höga ambitioner och tror starkt på kvaliteten hos sina produkter, vilket avspeglas i deras prisbelönta sortiment.

Med målet att bli en rikstäckande favorit bland ölälskare är The Pine Ridge Brewery inte bara inriktat på den svenska marknaden. Genom att bredda sitt sortiment och expandera på exportmarknaden söker bryggeriet erövra hjärtan inte bara lokalt utan även globalt.

The Zoo – En Totalupplevelse

Besökare inbjuds att inte bara smaka på de prisbelönta ölen utan också uppleva atmosfären på The Pine Ridge Brewery’s restaurang, The Zoo. Här kan gäster fördjupa sig i god mat och dryck, kryddat med provningar och musikevent, vilket ger en helhetsupplevelse av bryggeriets dedikation till ölkultur.

Med Årets Svenska Bryggeri 2023 som den senaste fjädern i hatten fortsätter The Pine Ridge Brewery att vara en drivande kraft inom den svenska ölkulturen. Bryggeriet ser entusiastiskt fram emot att erbjuda ölälskare en ännu bredare och mer spännande upplevelse i framtiden, och deras resa på ölscenen är långt ifrån över.