Grand Teton Brewing

Grand Teton Brewing Company, beläget i Victor, Idaho, är en framstående pionjär inom den amerikanska craft beer-rörelsen. Grundat 1988 av ölälskande Charlie och Ernie Otto som delade en passion för kvalitet och smakfulla drycker. Då under namnet Otto’s Brohers’ Brewing och var då det första mikrobryggeriet i Wyoming.

2009 sålde Charlie bryggeriet till Steve och Ellen Furbacher som sedan dess driver bryggeriet.

Steve och Ellen Furbacher

På Grand Teton Brewing är ölbryggning en konstform. Man tar stolthet i att använda en blandning av traditionella metoder och modern teknik för att skapa öl som uttrycker deras passion och hantverk. Med en noggrannhet för ingredienser och en önskan att utmana smakgränser är varje brygd en unik upplevelse.

Hållbarhet och Samhällsansvar:

Grand Teton Brewing är engagerat i att vara en miljövänlig aktör. Genom användning av förnybar energi, vattenbesparande metoder och återvinningsinitiativ strävar de efter att minska sin påverkan på miljön och stödja hållbar utveckling.

För dem som är intresserade av att utforska ölbryggningens värld, erbjuder Grand Teton Brewing guidade turer i sitt bryggeri. Besökare har möjlighet att lära sig om bryggprocessen, historien bakom bryggeriet och självklart provsmaka några av deras bästa brygder.

Grand Teton Brewing Company är en hyllad aktör inom den amerikanska hantverksölrörelsen. Med sin passion för kvalitet, innovation och hållbarhet har de fortsatt att locka ölälskare från hela världen. Varje gång du smakar på en av deras brygder får du uppleva den dedikation och expertis som bryggeriet har lagt ner i varje flaska eller burk.

Den vackert snötäckta Grand Teton Range med vidsträckt dimma.

Namnet ”Grand Teton” hänvisar till den högsta toppen i Teton Range, en bergskedja belägen i delstaten Wyoming i västra USA. Teton Range är en del av de större Klippiga bergen och är känd för sina dramatiska och imponerande bergstoppar samt den vackra natursköna omgivningen.

Grand Teton, den högsta toppen i bergskedjan, når en höjd av 4 199 meter över havet och utgör en ikonisk och imponerande syn i landskapet.

Grand Teton och resten av Teton Range är populära destinationer för friluftsentusiaster, vandrare, bergsbestigare och naturälskare. Nationalparken Grand Teton National Park omger dessa berg och skyddar enastående natursköna platser, vilda djur och ett varierat ekosystem. Området lockar besökare från hela världen med sina magnifika vyer, vandringsspår och möjligheter till äventyr i naturen.