TOMP söker Logistikansvarig / Supply Chain Manager

TOMP Beer Wine & Spirits AB är ett av Sveriges största privatägda importföretag inom framförallt öl och cider på den svenska marknaden med en omsättning år 2017 på ca 100 mkr. Vi levererar ca 4 miljoner liter dryck årligen till den svenska alkoholmarknaden. Vi är idag 15 anställda varav drygt hälften utgår från huvudkontoret i Örebro. Vi har även kontor i Stockholm.

 

Logistikansvarig / Supply Chain Manager

Vi söker en Logistikansvarig/Supply Chain Manager som vill jobba i en organisation med mycket dynamik och korta beslutsvägar. Du kommer vara placerad på vårt huvudkontor i centrala Örebro.

Arbetsbeskrivning:
I den här rollen arbetar du med att ansvara samt ta ett helhetsgrepp över vår logistik, vilket innebär optimering, effektivisering och utveckling av logistikflödet. Du ansvarar även för orderplanering och prognosarbete mot våra producenter samt produktdata.
I rollen ingår också att driva och utveckla samarbetet med vår logistikpartner samt upphandling av importfrakter och tredjepartslogistiktjänster.

Kompetenskrav
Du som söker har några års erfarenhet av liknande arbete inom logistik samt erfarenhet av att arbeta i prognosverktyg och produktdatasystem, t.ex. Validoo. Du har även erfarenhet av att driva förbättringsaktiviteter internt och externt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att passa in i den här rollen är du en person som trivs och är van vid att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta mål, men med stor frihet under ansvar. Du är en person som är noggrann/ordningsam, en problemlösare, som lyfter blicken och har en förmåga att se helheten.
Då du kommer att arbeta med våra olika samarbetspartners är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt är strukturerad, tydlig och lyhörd.

Är du den vi söker?

Känner du att detta stämmer in på dig och vill växa tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan till Personalpoolen Mellansverige AB som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Har du arbetsrelaterade frågor är du välkommen att ringa Managing Director / Partner TOMP Mikael Pettersson på telefon: 0702 83 81 83 eller Rekryteringskonsult Agnetha Paulsson, Personalpoolen Mellansverige AB, på telefon: 019-12 60 74.

Söker tjänsten gör du genom att registrera dig med personligt brev och din CV på www.personalpoolen.se/lediga-jobb.

Sista ansökningsdag är 5 augusti 2018.