Hantverksbryggeriet Innis & Gunn lanserar ny design

Skotska hantverksbryggeriet Innis & Gunn byter design på sina populära ölsorter. Ölen som smakar precis lika gott som tidigare får nu ett mer enhetligt och modernt formspråk signerat den skotske designern Diarmid Scott.

Först ut med den nya designen var Innis & Gunn Rum Barrel – Blood Red Sky

I och med den nya designen får storsäljaren Innis & Gunn Rum Finish även nytt namn. Ölen heter numera Innis & Gunn Rum Barrel – Blood Red Sky. Namnet ska föra tankarna till Jamaicas blodröda sol varifrån romekfaten kommer ifrån som ölen lagras på och som utöver korn, humle, jäst, vatten skänker den extra – femte smakdimensionen -till Innis & Gunn Rum Barrel Blood Red Sky.

Läs mer om Innis & Gunn.

Har du fyllt 25?

TOMP.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället