Imagine & Gunn – var med och ta fram nästa limited edition från Innis & Gunn.

Bara fantasin sätter gränserna när det gäller ölbryggning, ekfatslagring och delikat öl tycker vi på Innis & Gunn. Nu vill vi ha hjälp av DIG att skapa vår nästa limited edition. Släpp loss din fantasi i bryggarkonstens obegränsade möjligheter. Imagine & Gunn är tävlingen där du ges möjligheten att bestämma hur vår kommande limited edition ska bryggas, smaksättas och lagras.

Allt du behöver göra är att skicka oss din idé på en ekfatslagrad dröm-öl. Ska det vara en mörk eller ljus ale, en stout eller varför inte en veteöl? Ge oss förslag på hur ölen ska lagras och vilken fat typ vi ska använda.

Skicka in dina Imagine & Gunn idéer senast 29 oktober genom att klicka på länken längst ner i denna artikel.

Och du, krångla inte till det med för mycket detaljer om du inte vill. Du måste inte vara en bryggmästare för att vinna den här tävlingen. Låt dina smaklökar och din fantasi inspirera och leda dig!

De bästa förslagen (som dessutom går att förverkliga) kommer att presenteras för svenska folket som sedan röstar fram den idé de gillar bäst! En folkvald Innis & Gunn helt enkelt.

Röstningen pågår fredag 3 november till söndag 26 november.

Om du får flest röster och vinner tävlingen brygger du din dröm-öl tillsammans med vår bryggmästare Dougal Sharp på plats på Innis & Gunn’s bryggeri i Skottland.

Vinnaren 2017, Mika Jeppsson, tillsammans med bryggmästare Dougal Gunn Sharp.

Ölen släpps sedan på Systembolagets hyllor under hösten 2018 och sist men inte minst kommer DITT namn att stå väl synligt på flaskan!

Mika Jeppssons vinnaröl, Mika’s Choice, som släpps på Systembolaget 6 oktober 2017.

Den slutgiltiga vinnaren av Imagine & Gunn röstas fram av svenska folket och presenteras den 29 november.

Välkommen till Imagine & Gunn – Slainte!

 

Läs mer om tävlingen och tävla här!