Revolution Brewing

Revolution Brewing är Illinois största oberoende bryggeri. Förändringen i den amerikanska ölscenen har utan tvekan varit revolutionerande. På Revolution Brewery är man stolta över vad man har åstadkommit på kort tid för att bli en ledare och innovatör inom branschen. Öldrickarnas föränderliga smaker har krävt större smaker, mer variation och bättre öl. Det är precis vad Revolution Brewing levererar. Mellan bryggeriet och bryggeripuben producerar man dussintals olika ölstilar varje år. IPA, porter, pilsner, belgiska öl, pale ale, fatlagrade öl – etc.

Man kan verkligen förstå bryggeriets kärlek till det man gör. Allt från de vackra detaljerna i mahognybaren på bryggeripuben, till den imponerande skönheten hos de åtta gigantiska jäsningskärl på bryggeriet, till engagemanget för kvalitet i varje öl som man tappar på burkar eller fat. Revolution Brewery tror på värdet av hårt arbete och man arbetar hårt för att erbjuda fantastiska och tillgängliga brygder för vanliga människor.

2017 blev Revolution Brewing det 40:e största hantverksbryggeriet och det 50:e största totala bryggeriet i landet enligt Brewers Association Top 50 Brewing Companies by Sales Volume.

Produkter från Revolution Brewing