Cavas Marevia

Ekologisk Cava från Requena

Cavas Marevia, producerad i den anrika vinregionen Requena i Spanien, erbjuder en exceptionell smakupplevelse för vinälskare världen över. Cava är Spaniens svar på mousserande vin och har genom åren vunnit en uppskattad plats på vinkartan för sin utmärkta kvalitet och prisvärda alternativ.

Requena, beläget i provinsen Valencia, är känt för sina rika vintraditioner som sträcker sig århundraden tillbaka i tiden. Området är berömt för sina kalkrika jordar och ett klimat som är idealiskt för odling av druvor av hög kvalitet. Cavas Marevia tar vara på denna långa tradition och producerar mousserande viner av högsta kaliber.

Cavas Marevia väljer noggrant ut de bästa druvorna från lokala vingårdar för att säkerställa en överlägsen produkt. Druvorna, inklusive klassiska sorter som Macabeo, Parellada och Xarel-lo, genomgår en traditionell metod för sekundär jäsning i flaskan, vilket ger vinet dess karakteristiska bubblighet och komplexa smaker.

Cavas Marevia har integrerat hållbarhetsprinciper i alla sina produktionsprocesser. De strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att använda ekologiska odlingsmetoder i sina vingårdar. Genom att minska användningen av kemikalier och konstgödsel främjar de en sund ekosystembalans och bevarar den biologiska mångfalden.

Certifierad Ekologisk Produktion

Marevias vingårdar är certifierade enligt ekologiska standarder, vilket innebär att de uppfyller strikta krav för att säkerställa en hållbar och miljövänlig produktion. Genom att välja ekologiska druvor garanterar de att varje flaska inte bara levererar enastående smak, utan också ett hållbart val för konsumenter.