Revolution Brewery lanserar sitt flaggskepp Anti-Hero West Coast IPA på Systembolaget.

Den 1 mars tar Revolution Brewery ännu ett steg mot att erövra smaklökarna hos svenska ölälskare när deras hyllade Anti-Hero gör entré i en begränsad upplaga på Systembolagets hyllor. Revolution Anti-Hero är en West Coast IPA på 6,9%. Pris 30,40 kr + pant, artikelnummer 1310315.

Revolution Brewings Anti-Hero måste ses som bryggeriets flaggskepp och den har funnits i det Chicagobaserade bryggeriets sortiment i över 10 år. Det är ett öl som starkt förknippas med bryggeriet och den öl många tänker på när man pratar Revolution Brewing. Idag är Revolution Brewery det största oberoende bryggeriet i Illinois och Anti-Hero är den mest sålda IPA:n i delstaten.

Anti-Hero är en modern klassiker som utmärker sig med sin balanserade mix av humlearomer och maltig kropp. Anti-Hero levererar tydliga toner av tropiska frukter, citrus och tallbarr vilket balanseras upp av en karamellig och krämig ölkropp. Kort och gott en klassisk WEST COAST IPA när den är som bäst och mest USA! Med en alkoholhalt på 6,9% är detta en öl som passar perfekt både som sällskapsdryck och till mat.

Anti-Hero West Coast IPA från Revolution Brewery kommer att finnas tillgänglig på Systembolaget från den 8 mars 2024.

Sammanfattning:

Produkt: Anti-Hero West Coast IPA

Bryggeri: Revolution Brewery

Lanseringsdatum: 1 mars 2024

Antal: 36 000 burkar

Pris: 30,40 kr, + 1kr pant

Alkoholhalt: 6,9%

Volym: 355 ml

Om Revolution Brewery:

Revolution Brewing är Illinois största oberoende bryggeri. Förändringen i den amerikanska ölscenen har utan tvekan varit revolutionerande. På Revolution Brewery är man stolta över vad man har åstadkommit på kort tid för att bli en ledare och innovatör inom branschen. Öldrickarnas föränderliga smaker har krävt större smaker, mer variation och bättre öl. Det är precis vad Revolution Brewing levererar. Mellan bryggeriet och bryggeripuben producerar man dussintals olika ölstilar varje år. IPA, porter, pilsner, pale ale, fatlagrade öl och mycket mer.

Man kan verkligen förstå bryggeriets kärlek till det man gör. Allt från de vackra detaljerna i mahognybaren på bryggeripuben, till den imponerande skönheten hos de åtta gigantiska jäsningskärl på bryggeriet, till engagemanget för kvalitet i varje öl som man tappar på burkar eller fat. Revolution Brewery tror på värdet av hårt arbete och man arbetar hårt för att erbjuda fantastiska och tillgängliga brygder för vanliga människor.