Revolution Brewery lanserar Hazy Hero: En Hazy DIPA fullmatad med amerikansk humle.

Revolution Brewery’s Hazy Hero DIPA är en öl som tar dig med på en smakfull resa av amerikansk humle. Denna mästerligt skapade Hazy Double IPA kommer att finnas tillgänglig på Systembolaget från och med den 25 augusti. Pris 29,90 kr, 355 ml, alkoholhalt 7,5%, artikelnummer 1158215.

Blicka in i dimman och upptäck de transcendenta höjdpunkterna av amerikansk humle i en Hazy DIPA. Med en len, sammetslen kropp skapas grunden för djupa och fruktiga smaker, som tar dina smaklökar på en äventyrlig resa. Varje klunk av Hazy Hero DIPA är en symfoni av intensiva aromer och en uppfriskande avslutning.

Revolution Brewery’s Hazy Hero DIPA har noggrant bryggts för att erbjuda en balanserad och njutbar upplevelse för alla ölentusiaster.

Sammanfattning:

Produkt: Hazy Hero DIPA

Bryggeri: Revolution Brewery

Lanseringsdatum: 25 augusti

Pris: 29,90 kr (för en 355 ml förpackning)

Alkoholhalt: 7,5%

Om Revolution Brewery:

Revolution Brewing är Illinois största oberoende bryggeri. Förändringen i den amerikanska ölscenen har utan tvekan varit revolutionerande. På Revolution Brewery är man stolta över vad man har åstadkommit på kort tid för att bli en ledare och innovatör inom branschen. Öldrickarnas föränderliga smaker har krävt större smaker, mer variation och bättre öl. Det är precis vad Revolution Brewing levererar. Mellan bryggeriet och bryggeripuben producerar man dussintals olika ölstilar varje år. IPA, porter, pilsner, pale ale, fatlagrade öl och mycket mer.

Man kan verkligen förstå bryggeriets kärlek till det man gör. Allt från de vackra detaljerna i mahognybaren på bryggeripuben, till den imponerande skönheten hos de åtta gigantiska jäsningskärl på bryggeriet, till engagemanget för kvalitet i varje öl som man tappar på burkar eller fat. Revolution Brewery tror på värdet av hårt arbete och man arbetar hårt för att erbjuda fantastiska och tillgängliga brygder för vanliga människor.