Teeling Whiskey

The Teeling Whiskey Company drivs av whiskypionjärerna och bröderna Jack och Stephen Teeling och är Irlands mest intressanta destilleri just nu.

Bröderna bestämde sig för att öppna upp det första destilleriet på 125 år i Dublin med målet att återigen göra Dublin och Irland världsberömd för utsökt kopparpanns-whiskey igen. Valet föll på stadsdelen ”Liberties” som tidigare var hjärtat för Dublins whiskeyindustri. Priset är ett fantatsiskt kvitto på att hårt arbete och whiskeyvisioner kan löna sig.

”Vi upplever en extremt spännande och expansiv tid just nu för irländsk whiskey och vi är oerhört stolta för priset vi fått. Vi kommer att fortsätta att förnya den Irländska whiskeyn och släppa nya varianter från Teeling whisky samt fortsätta expandera vår närvaro utomlands”, Jack Teeling, VD Teeling Whiskey Company.

The Teeling Whiskey company är Irlands ledande, familjeägda och oberoende whiskeyproducent och har fått otroligt fina recensioner för sin whiskey på flertalet internationella whiskytävlingar.