Pierre Qui Roule

Skapades 1995 av Catherine och Laurent Delaunay, två burgundiska vinproducenter utbildade i den nya världens viner som härstammar från en lång rad av vinproducenter. Badet Clément & Co har
specialiserat sig på tillverkning och försäljning av franska viner och som är inriktade på efterfrågan på internationella marknader.

Badet Clément & Co. behandlar främst viner från tre av Frankrikes största vinproducerande regioner: Languedoc-Roussillon, Bourgogne och Rhônedalen.

Företaget väljer de finaste terroir och övervakar vinframställning och åldrandeprocesser under vakande ögon med sitt team av 6 vinproducenter. Detta är möjligt tack vare att företagets vingård ligger i södra Frankrike, i Minervois regionen, med en vinifieringskapacitet på 10000 hl och lagring på 800 fat. Buteljering (över 13 miljoner flaskor) tas om hand av en partner med ISO 9001/2000, IFS, BRC, HACCP, Ecocert och NOP certifiering.
Företaget är också ansvarigt för kvalitetskontroll (laboratorium på plats), grafik (studio på plats) design, marknadsföring och distribution i över 45 länder (stormarknader, caféer, hotell och restauranger, postorderförsäljning, grossister, importörer, etc.)

Kvaliteten på vinerna från Badet, Clément & Co. har alltid erkänts vara bland de bästa i sin kategori av journalister och internationella tävlingar.