Fish Hoek

På Fish Hoek Wines tror man att vinframställning är en konst som är bäst att hålla enkel. Här fokuserar man på enstaka druvsorter av högsta kvalitet, där an låter smaken tala för sig själv.

Grundaren och internationellt kända mästervinmakaren, Bruce Jack, utmanade sig själv att skapa ett vin som inte skulle kunna gömma sig bakom all pompa, jargong och mystik som vanligtvis förknippas med premiumviner.

Därför köper man endast de bästa kvalitetsdruvorna från Western Cape-regionen. Med målmedvetet fokus på att producera läckra ensortsviner betyder det att man inte har lyxen att blanda bort mindre defekter.

Fish Hoek Wines är mycket stolta över att ha tilldelats Fairtrade-certifiering.

Genom sin internationella Fairtrade-certifiering, ger man på Fish Hoek Wines vinälskare världen över ett enkelt sätt att hjälpa med socioekonomiska och miljömässiga frågor genom att bidra till att förbättra arbets- och levnadsvillkoren för jordbrukssamhällen i Western Cape-regionen. Bruce Jacks vision för Fish Hoek-vin genomförs idag av den passionerade vinmakaren Karen Bruwer.

Fairtrade är den ledande etiska certifieringen i världen. Deras mål är att främja mer jämlikhet och hållbarhet inom jordbrukssektorn.

En produkt som bär Fairtrade-märket har uppfyllt de rigorösa Fairtrade-standarderna, som fokuserar på att förbättra arbets- och levnadsvillkor för jordbrukssamhällen och på att främja ett sätt att odla som inte skadar vare sig människor eller miljö.