Beluga Noble Vodka

Framställs av de ädlaste råvoarorna: en unik maltsprit av sibiriskt vete och det finaste tänkbara källvattnet, 30 mil från närmsta industriområde. Dessa naturrena ingredienser genomgår tre destilleringar före de återstående tillsatserna av bland annat honung, havreextrakt och Sylibum marianum (Mariatistel). Före buteljering mognar Beluga Nobel på lagringstank för att ge en ännu rikare och fylligare smak med en mild arom.

Beluga Noble Russion Vodka är 100% naturlig och skapad helt utan artificiella ingredienser eller tillsatser. Det är en idealisk rysk vodka som kombinerar den rysk tradition med modern produktion och destillering.

På varje flaska finns en Belugafisk – traditionellt handmonterad – vilket gör varje flaska unik. Flaskdesignen är speciell genom att bottnen på flaskan är nästan 2 centimeter tjock, och glaset är oerhört klart och används vanligtvis till optiska instrument.

Artestiskt vatten

För över ett sekel sedan upptäckte man en naturlig, underjordisk källa som gjorde grundandet av Mariinskydestilleriet möjligt. Historiskt sett så gör man den bästa vodkan om man har det bästa vattnet. Den underjordiska artesiska brunnen har ett lager av sibirisk kvarts som smaksätter vattnet med dess unika egenskaper. Vattnet passerar sedan genom flera lager som filtrerar vattnet ytterligare och ger vattnet en kristallklar renhet som krävs för att tillverka Belugavodkan.

Malten

Tillverkningen av den unika malten som används vid destilleringen av Belogavodka är arbetskrävande och dyr. Maltextrakten består inte av korn, vilket är normen vid vodkaproduktion; istället använder man vete som har jäst naturligt.