TOMP söker ekonomichef

Vill du jobba på ett av Sveriges mest framgångsrika dryckesbolag? Till det centralt belägna huvudkontoret i Örebro söker TOMP en erfaren ekonomichef. TOMP är det entreprenörsdrivna och ägarledda företaget som säljer och marknadsför en rad olika varumärken på den svenska marknaden inom segmenten öl, cider, vin och spritdrycker. TOMP har idag 14 medarbetare och omsatte år 2020 140 miljoner kronor.

Som ekonomichef blir du en del av TOMPs utveckling. Är du en aktiv ledare som vill gå från ord till handling och vill ha bredd i din roll? Då kan du vara TOMPs nya ekonomichef.

Framgångsfaktorerna för TOMP har alltid varit en stark passion för de drycker som företaget representerar. En känsla och passion som också förmedlats till företagets kunder och som idag genererar stabila affärer med Systembolaget och restauranger i Sverige. På TOMP försöker man ständigt utveckla verksamheten och affären inom branschen genom att se möjligheter både inom produktutveckling, marknadsföring samt att fånga upp nya trender inom olika dryckeskategorier.

Teamet på TOMP består av mycket kompetenta och driftiga medarbetare och i deras stora nätverk av producenter återfinns några av Sveriges starkaste varumärken.

Varmt välkommen till ett entreprenörsdrivet företag med framåtanda!

Läs mer och sök tjänsten hos AxÖ Consulting.